70370707_1157364604651179_3657743704329814016_nNota de Premsa

AVV Cabanyal Canyamelar ha estat amb la tinent d’alcaldessa i regidora d’urbanisme Sandra Gómez en una reunió celebrada ahir. Hem tingut l’oportunitat de tenir un contacte amb el nou govern. Han explicat les accions que estan fent i tot el que es preveu en relació amb el tema de l’urbanisme, que valorem positivament i els hem encoratjat a seguir treballant en la revitalització del barri.

Avui s’ha fet un recorregut per comprovar les accions que s’estan duent a terme, juntament amb els tècnics s’han comprovat les imperfeccions en alguns trams, que seran corregides.

Encara queda molt per fer i hem sol.licitat a la tinent d’alcaldessa el fer actuacions urgents respecte dels problemes socials i de convivència al barri, situació que ha estat arrossegada pel govern anterior i que les entitats representatives del barri ja porten massa temps reclamant. Actuació directa de l’administració de manera coordinada entre els diferents organismes implicats, així com les diferents entitats administratives: Generalitat i Delegació del Govern.

Des de l’AVV Cabanyal Canyamelar seguim treballant per trobar solucions, sempre col·laborant amb l’administració d’una manera respectuosa però no menys exigent, per aconseguir un barri on tots els veïns i veïnes puguen viure respectant-se mútuament, entenent la importància del dret al descans i la intimitat.

Seguirem  combatius en relació amb la conducta incívica i criminal, ja que no podem permetre que la seguretat del veïnat estiga en risc.

Com hem manifestat en diverses reunions amb l’administració, el treball realitzat en l’àmbit de l’urbanisme és correcte, ja que ha estat sense inversió des de fa més de 24 anys, així com l’ajuda a les persones per rehabilitar la propietat privada, però no podem oblidar que els problemes socials encara queden per resoldre, i no permetrem que algunes famílies continuen vivint d’una manera inhumana, ni que la propietat pública es mantinga en estat d’abandonament, augmentant la degradació del barri. Es necessita un pla d’acció per abordar aquests problemes més que coneguts per les administracions.

El barri de  El Cabanyal-Canyamelar ja no està destinat a l’enderrocament, tots hem de col·laborar per a la seva revitalització.

Atentament,
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES CABANYAL-CANYAMELAR

__________________________________________

Nota de Prensa

AVV Cabanyal-Canyamelar ha estado con la vicealcaldesa y concejala de Urbanismo Sandra Gómez en una reunión celebrada ayer. Hemos tenido la oportunidad de contactar con el nuevo gobierno. Nos han explicado las acciones que están haciendo y todo lo que se prevé en relación con el tema del urbanismo, lo que valoramos positivamente y les hemos animado a seguir trabajando en la revitalización del barrio.

Hoy se ha realizado un recorrido para comprobar las acciones que se están llevando a cabo. Junto con los técnicos se han comprobado los desperfectos i imperfecciones en algunos tramos, que serán corregidos. Todavía queda mucho por hacer y hemos pedido a la vicealcaldesa que lleve a cabo acciones urgentes en relación con los problemas sociales y de convivencia en el barrio, situación que ha sido arrastrada por el gobierno anterior y que las entidades representativas ya llevan  demasiado tiempo reclamando. Actuación directa de la administración de manera coordinada entre los diferentes organismos implicados, así como las diversas entidades administrativas: Generalitat y Delegación de Gobierno.

Desde el AVV Cabanyal Canyamelar seguimos trabajando para encontrar soluciones, siempre colaborando con la administración de una manera respetuosa pero no menos exigente, para conseguir un barrio donde todos los vecinos y vecinas puedan vivir respetándose unos a otros, entendiendo el derecho al descanso y a la intimidad.

Seguiremos combatiendo en relación con la conducta incívica y criminal, ya que no podemos permitir que la seguridad del barrio esté en riesgo. Como hemos señalado en varias reuniones con la administración, el trabajo realizado en el campo del urbanismo es correcto, ya que ha estado sin inversión durante más de 24 años, así como la ayuda a las personas para rehabilitar la propiedad privada, pero no podemos olvidar que los problemas sociales aún están por resolver, y no permitiremos que algunas familias continúen viviendo de una manera inhumana, ni que la propiedad pública se mantenga en estado de abandono, aumentando así la degradación del barrio.

Se necesita un plan de acción para abordar estos problemas super conocidos por las administraciones.

El barrio de El Cabanyal-Canyamelar ya no está destinado al derribo. Todos debemos colaborar en su revitalización.

Atentamente,

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES CABANYAL-CANYAMELAR
_______________________________________________________
IMG-20190918-WA0004
Imagen de la noticia para cabanyal de Levante-EMV

El ayuntamiento afirma que el nuevo plan del Cabanyal …

Levante-EMVHace 17 horas
La concejala de Desarrollo Urbano, Sandra Gómez, informó ayer a los representantes de la Asociación de Vecinos del Cabanyal que el nuevo …